Оксфорд и Арсенал играят при резултат 0:2 в двубой от третия

...
Оксфорд и Арсенал играят при резултат 0:2 в двубой от третия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Оксфорд - Арсенал 0:2, бързи два гола на гостите

Оксфорд и Арсенал играят при резултат 0:2 в дуел от третия кръг на ФА Къп. Мохамед Елнени съумя да означи за " артилеристите " с 63-а минута. Еди Нкетия повиши в 70-а минута. 

Първите 20 минути предстоящо включваха засилен напън от гостите във връзка с владеенето на топката, само че действителните голови обстановки изцяло липсваха. 

В 35-ата минута играчите на " артилеристите " претендираха за дузпа за игра с ръка на бранител на Оксфорд, който блокира удар на Букайо Сака. Съдията обаче реши, че няма съображение да уточни бялата точка.

До края на полувремето обаче и двата отбора не съумяха да създадат нещо по-интересно и първите 45 минути приключиха без прецизен удар в някоя от двете порти.

В началото на втората част домакините сътвориха една от първите си по-интересни офанзиви. Матю Тейлър получи прелестен пас зад отбраната, само че сантиметри не му доближиха да догони топката и тя бе уловена от вратаря Матю Търнър.

Арсенал бързо се засилва и в 55-ата минута Букайо Сака направи прекрасен пробив в наказателното поле, насочи удар, който обаче бе избит от бранител пред голлинията.

В 63-а минута, въпреки всичко, водачът във Висшата лига стигна до своето. След центриране от свободен удар Мохамед Елнени засече с глава и даде късмет на МакГинти за 1:0. Само седем минути по-късно Нкетия беше изведен самичък против вратаря и не сбърка за 2:0. 

Оксфорд : МакГинти, Лонг, Муур, Браун, Андерсон, Бранаган, Бейт, Самюел, Бодин, Тейлър, Мърфи;

Арсенал : Търнър, Томиясу, Холдинг, Габриел, Тиърни, Виейра, Локонга, Елнени, Сака, Мартинели, Нкетия;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР